Followers

Sunday, 19 June 2011

" Adakalanya kita perlu MENANGIS agar kita tahu hidup ini bukan sekadar
KETAWA, dan adakalanya kita perlu KETAWA agar kita tahu mahalnya nilai AIRMATA.."

"Bersyukur pada mereka yang MENYAKITI mu kerana dia yang MENABAHKAN mu,

"Bersyukur pada mereka yang TIDAK MENGENDAHKAN mu, kerana dia yang MEMUPUK mu, 
BERDIKARI,

" Bersyukur pada mereka yang MENJATUHKAN mu, 
kerana dia yang MEMPERHEBATKAN kemampuanmu,

"Bersyukur pada mereka yang MENYIKSA mu, 
kerana dia yang menguji KESABARAN dan KETABAHAN mu,

Teruskan Berjuang ( ^-^)..........






 ( Gambar Hiasan)






( Gambar Hiasan)




 ( Gambar Hiasan)

Tuesday, 14 June 2011

Minat Aizat.... =)

Assalamualaikum =)

Entry hari ni berkenaan Artis Pujaan Salia...Hahaha... =)
Ini Aizat AF sape la yang x kenal kn, suke sangat dengan Aizat tw...law boleh nak jadi makwe dialah....hahaha... layak ker? huhuhu mestilah x layak,  Aizat seorang artis terkenal lagi tu...huhu berangan boleh la....haha
Minat semua lagu dia BEst la...
Pandai Gubah lagu...Suara yang sedap hmm macam-macm bangga artis melayu macam dia nie...
Penampilan Aizat yang terdahulu wahhh berbeza, ni menunjukkan Aizat adalah seorang yang jika nak melakukan sesuatu diakan capai sampai boleh... dan tengok la sekarang karier dia sekarang...amat membanggakan...kn..kn =) 
Respect same Aizat...
Ini antara salah satu lagu yang dinyanyikan semula oleh Aizat... salia dengar terus meremang bulu roma taw...huhu Suara Aizat sedap sangat....
Aizat my favourite artis...huhu
Pape pun salia wish Good Luck untuk karier Aizat Smge sentiasa Maju dalam Dunia Seni ni...
video
Lagu Perpisahan by Aizat =)


Sunday, 12 June 2011

Percubaan saya yang pertama...hehehe

Assalamualaikum...hai semua

Kali ini salia nak tunjukkan keychin yang salia buat pada hari ahad yang lalu...huhu ianya tak la berapa nak cantik sebab baru belajar so jahitannya tidak la berapa kemas...hehe
 Selamat Menjamu Mata....





For my MUM.....




for My Bestfriend..Mr.Hafiz










QIM sahabat salia

Sunday, 5 June 2011

(K.E.L.U.A.R.G.A)My family


Salia nak tunjukkan gambar keluarga Ciksalia...




Ayah Yang paling Penyayang sekali...hehehe

Ayah we love u... =)

my Sister...

My family...
My Sister..Nur zzah
My MUM
 

Jemput Makan...ngeee =P

Assalamualaikum dan selamat tengahari =)

Sambil-sambil mendengar radio pahangfm nie sambil tulis entry yer...layan sowang-sowang hehe
Hm..hari nie salia masak kat opis taw...masak simple2 jer,

A)Masakan tengahari(Ayam Masak Sambal)
B)Sarapan Pagi ( Ondeh-ondeh melaka )

1.save bajet
2.senang nak masak (bhn dh sedia ada)
3.masak siket jer sbb salia jer yg mkn..hahaha
Masakan harini adalah Ayam Masak sambal pastu tambah dengan ikan masin Alhamdulillah sedap la jugak (sedapkan hati sendiri) =)..huhu
 ~ Salia tak pandai sgt memasak, masak untuk diri sendiri dan keluarga bolehla tapi nak jamu dekat teman sekerja perrrrrr malunya...ape la yang dorang rasa ttg masakan salia tu..huhu, takut dorang sakit perut jer...huhu